Kıvanç Talu’nun Redbull programları liste dışına alındı

Yayın tarihi: 20 Ekim 2023 Cuma 6:00 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2023 Cuma 6:00 pm

Son günlerde ismi dolandırıcılık haberleriyle anılan fenomen Kıvanç Talu’nun Redbull’un YouTube sayfasında yayınlanan içeriklerini liste dışına alındığı görüldü. Redbull’un programları neden ve ne zaman liste dışına aldığı bilinmiyor.

‘Var Böyle Tipler’ kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu birçok kişiyi 100 milyon lira dolandırıp Portekiz’e kaçtığı ileri sürüldü. Çiftin kaçmadan önce dolandırdıkları herkesi ev partisine davet ettikleri ve bu ev partisinde eğlendikten sonra sırra kadem bastığı öğrenildi.

Sosyal medyada Talu çifti ile ilgili çok sayıda iddia yer aldı. İddialara göre, yakın çevresini dolandıran çift önümüzdeki hafta açıklama yapacak.

Talu çifti ile ilgili iddialar gündemdeki yerini korurken Redbull’un YouTube sayfasında da ilginç bir detay ortaya çıktı.

Öte yandan, Kıvanç Talu’nun Redbull’da yaptığı programlar internet sitesinde yer alıyor. Tele1, Redbull’a ulaşmaya çalıştı fakat yanıt alamadı.

Influencerlar Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun 100 milyon liralık vurgunu! Dolandırdıkları insanlarla önce parti verdiler sonra kaçtılar