Kitapsan, Emek Kitap ve Kırmızı Kedi Kitabevleri büyük anlaşmaya imza attı

Yayın tarihi: 21 Ocak 2020 Salı 3:29 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2020 Çarşamba 3:29 pm

1987 yılında kurulan, kısa sürede doğru yönetim şekli ve politikası sayesinde onlarca mağaza ve yüzlerce personel gücü ile sektörümüzün büyüme ve gelişme sürecinde önemli rol oynayan Kitapsan, sektörün öncü temsilcilerinden Kırmızı Kedi Kitabevleri ve Emek Kitap ile iki büyük anlaşma imzaladı.

33 yıllık tecrübesi, titiz, kaliteli ürün seçimi ve okurun da sevdiği mağazalarıyla Kitapsan, İzmir’de dört, Konya’da iki ve Antalya’da bir mağazası ile bugünden itibaren kitaptan elektronik ürüne, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye zengin ürün yelpazesiyle, bilgi ve kültür paylaşımını ön planda tutan, mağazalarıyla büyüyen Kırmızı Kedi kitabevlerinin bünyesine katılmıştır. Kırmızı Kedi, yakın zamanda açılan Caddebostan şubesi ile 14 olan mağaza sayısını, bu anlaşmayla 21’e, halihazırda açılması planlananlarla 25’e tamamlamıştır. Kırmızı Kedi 2020 sonuna kadar mağaza sayısını daha da arttırmayı ve Türkiye’nin her yerindeki kitapseverlere rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Küreselleşen dünya ekonomisinin içerisinde yer alabilmek için gerekli yatırım ve faaliyetlerine aralıksız devam eden Kitapsan, diğer 10 mağazası için 2014 yılından bu yana 50.000m2’lik lojistik merkezinde, kitabevleri ve çevrimiçi kitabevlerine lojistik hizmet sunan Emek Kitap ile en hızlı, en güvenli ve en iyi hizmet kalitesini sunmak için ikinci bir anlaşma ile güç birliğine gitmiştir. Bundan sonra Kitapsan ve Emek Kitap bilgi birikimlerini ve güçlerini birleştirerek aynı merkezden ortak satın alma ve dağıtım faaliyetlerine devam etme kararı almıştır.

Kitapsan, Kırmızı Kedi ve Emek Kitap bundan sonra da sektöre başarılı yatırımlar yapmaya, sektörün büyümesine katkı sağlamaya devam edeceklerdir.

Siz değerli müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve tüm paydaşlarımıza bu güç birliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.