Kitap satışında yeni marka KitapAbi online alışverişe başladı

Yayın tarihi: 6 Ağustos 2021 Cuma 6:18 pm - Güncelleme: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 9:24 am

Kitapabi, ucuz kitap arayışınızda sizlere yardımcı olan milyonlarca çeşidiyle hizmetinizde.

Ülkemizde kitaplara olan rağbetin gün geçtikçe artmasıyla insanlar kitaplarını alabilecekleri güvenli kitap siteleri aramaya başladı. Ders kitapları ve bilimsel kitapların yanı sıra, Türkiye’de en çok satan kitapların büyük bir çoğunluğunu romanlar oluşturuyor.

Roman Nedir?

Romanlar, bir şiirsel mekanizma ile okuyucuyu cezbetmek ve eğlendirmek için yazılmış kurgusal eserleri tanımlarken kullanılan genel bir kavramdır. Bir roman yazmanın amacı, herhangi bir şekilde eksiksiz bir hikaye anlatmaktır.

Romanlar;
• Bilimkurgu
• Suç
• Fantezi romantizm
• Gençlik draması
• Psikoloji vb. gibi farklı konuları ele alabilirler.

Roman yazarları, bulundukları dönemlerde toplumda yaşanan sorunları vurgulamak için farklı şekillerde hikayeler anlatırlar. Yazarlar, ürettikleri roman karakterlerinin eylemleri ve karakterleri aracılığıyla bu sorunları okurlara aktarırlar.

Romanlar minimum 40.000 kelime olmasıyla bilinse de, genellikle ortalama olarak 60.000 kelime ile yazılırlar. Romanlar genellikle kurgu eserleridir. Kitaplar gibi bilgi aktarmayı hedeflemez ve sorunlara odaklanır.

En Popüler Yazarlar Kitapabi’de

Kitapabi, Türkiye’nin ve Dünya’nın en popüler yazarlarını kitap severlerle buluşturuyor. Nazilerin yahudilere yaptığı katliamdan kaçan Anne Frank’ın çocukken kaleme aldığı günlüğü veya Türk edebiyatına damga vurmuş yazar Arif Nihat Asya gibi yazarların bütün kitaplarını Kitapabi’de bulabileceksiniz. Mehmet Akif Ersoy, Halil Cibran, Nabizade Nazım ve Rıza Nur gibi isimler de yine Türkiye’de en popüler yazarlar arasında yer alıyor.

Doğru Kitabı Nasıl Seçebilirim ?

Doğru kitabı seçebilmek her zaman kolay değildir. Eğer roman gibi kurgusal bir eser arıyorsanız tercih yapmanız kolay olacaktır, ancak bilgi edinmeyi amaçladığınız bir kitap arıyorsanız bu seçimi doğru bir şekilde yapmanız gerekiyor. Gerek Foreign Language kitapları, gerekirse de hobi kitapları tercihinde kitap yorumlarına dikkat etmelisiniz. Sizlere aradığınız bilgiyi sunmayan kitaplar, hem vakit hemde para kaybınıza yol açacaktır.

Bunların yanı sıra günümüzün popüler türü arasında olan sesli kitaplar satın alırken de dikkat etmeniz gereken şeyler var. Bu kitaplarda, kitabın konusunun yanı sıra seslendirmenin performansı da önemli. Bu tür tercihlerde bulunurken kitap yorumlarını okuyarak doğru kitabı seçebilirsiniz. Kitapabi’de yer alan milyonlarca seçenek ile aradığınız kitabı bulmanız artık çok kolay.