Kısmetse Olur yarışmacısının fenomen sevgilisi terör soruşturmasından gözaltında!

Yayın tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 3:16 pm - Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma 3:16 pm

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan’ın sosyal medya fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğu gerekçesiyle havalimanında gözaltına alındı. Bozdağ’ın uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesiyle gözaltına alındığı iddia edilmişti.

Evlilik programı “Kısmetse Olur” ve TikTok yayınlarıyla ünlenen Melis Buse Betkayan ile fenomen sevgilisi Reşit Bozdağ birlikte Kıbrıs’a tatile gitmek için İstanbul Havalimanı’na gitti. Havalimanında kimlik kontrolü sırasında Bozdağ’ın bilgilerini kontrol eden polis, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bilgi veren ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.

Bozdağ’ın gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada para balyalarıyla paylaştığı görüntüler gündem oldu.

SEVGİLİSİ ‘UZAKLAŞTIMA KARARINA UYMADIĞI İÇİN GÖZALTINA ALINDI’ DEMİŞTİ

Betkayan açıklamasında sevgilisi Bozdağ’ın kendisinin aldırdığı uzaklaştırma kararına uymadığı için gözaltına alındığını söylemişti. Betkayan açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Zamanında benimle ilgili uzaklaştırma kararı ve konuşma yasağı vardı. Bana yakınlaştığı ve yasağı olmasına rağmen hakaret ettiği için gözaltına alındı. 3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum”

Kısmetse Olur yarışmacısının fenomen sevgilisi gözaltında

(DHA)

Kaynak: DHA