Kısmetse Olur Cansel’den kendisine talip olan yarışmacıya çirkin sözler!

Yayın tarihi: 7 Ocak 2023 Cumartesi 12:37 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2023 Cumartesi 12:38 pm

YouTube’da yayınlanan ve çekilen sahneleriyle tartışma yaratan “Kısmetse Olur” programında yine bir sahne sosyal medya gündeminde yerini aldı. Yarışmacı olan Cansel kendisine talip olan Oğulcan’a ‘sen yetersiz bakiyesin’ dedi.

Kısmetse Olur programında yarışmacı olan Cansel, Oğulcan’ın en yakın arkadaşına mesaj attığını ve kendisini zengin olarak tanıttığını söyledi. En yakın arkadaşının “Beni gel arabayla al” dediğini, Oğulcan’ın ise arabasının olmadığını söyleyen Cansel ayağa kalkıp çantasından araba anahtarını çıkardı. Akbil sesi çıkaran Cansel, Oğulcan’ın arabası olmamasını küçümsedi.
Kendini zengin gibi tanıtan Oğulcan’a ders vermek isteyen Cansel’in ifadeleri sınırı aşınca birçok kişiden yoğun tepki aldı. Oğulcan’ın maddi durumuyla alay eden Cansel, zenginliği ile övündü.

Hayatı boyunca maddiyat açısından problem yaşamadığını söyleyen Cansel “Benim arabalarım var evim var ailem olsun, eşim olsun maddi olarak çok iyi bir yerdeyim. Maddiyat evleneceğim adamda gerekli, bu gayet normal bir şey ön planda olması. Sen yetersiz bakiyesin. Yetersizsin” dedi.

Kısmetse Olur yarışmacılarını sosyal medya paylaşımları ele verdi!