‘Kıskançlık’ bahanesiyle yol ortasında döner bıçaklı saldırı!

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 1:05 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 1:05 pm

İstanbul’da bir erkek, dini nikahla birlikte yaşadığı kadının bindiği otomobile döner bıçağıyla saldırdı. Otomobilin sürücüsü yaralanırken kadın çevredekilerin yardımıyla arabadan indi.

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde, Bayram Doğan isimli kişi sabah evden çıkan dini nikahla birlikte yaşadığı Sultan Bayram’ı takibe aldı. Sultan Bayram, Recep Demirok ile buluştu ve otomobiline bindi. Bayram Doğan, bunun üzerine motosikletle otomobili takip etmeye başladı.

Doğan motosikletiyle, Hürriyet Bulvarı’nda Demirok’un kullandığı otomobilin önünü kesti. Doğan, yanında getirdiği döner bıçağıyla arabaya saldırmaya başladı. Doğan’ı gören Sultan Bayram, çevredekilerin yardımıyla arabadan inerek kaçtı. Doğan, Recep Demirok’un kaçmasına izin vermedi ve ona da döner bıçağıyla saldırdı. Sırtından ve boynundan yaralanan Demirok’u çevredekiler kurtardı. Bu sırada Bayram Doğan ise döner bıçağıyla arabayı parçalamaya devam etti.

ŞÜPHELİ KAÇTI

Çevredekilerin ihbar etmesiyle olay yerine polis ekipleri geldi. Polisi gören Bayram Doğan, elindeki döner bıçağıyla kaçarak kayıplara karıştı. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayda yaralanan Recep Demirok ise Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Şanlıurfa’da seçim kavgası! Aşiretler birbirine girdi