Kırmızı ışıkta pusu! 2 kadın katledildi

Yayın tarihi: 13 Şubat 2022 Pazar 3:53 pm - Güncelleme: 13 Şubat 2022 Pazar 3:53 pm

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki otomobile kar maskeli kişiler ateş açtı. Saldırıda Emine Çöp ve Tuğçe Temiz isimli iki kadın katledildi.

Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana gelen saldırıda, arkadan gelen bir otomobilden inen kar maskeli kişiler öndeki iki otomobile ateş açtı. Saldırı sonucu otomobillerde bulunan Emine Çöp ve Tuğçe Temiz isimli iki kadın katledildi. Yaralı halde araçla kaçmaya çalışan Alihan K. isimli erkek ise ileride bulunan TIR’a çarptı. Alihan K., ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerinde incelemede bulunurken, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

“ARKADAKİ ARABADAN İKİ KİŞİ İNDİ”

Olay yerinde bulunan bir iş yerinin çalışanı Yunus Daşdemir ise “Bu sabah dükkanı açmaya geldiğimde ışıklarda 3 araba durdu. En arkadaki arabadan iki kişi indi ve ateş etmeye başladı. Bir araç sürücüsü yaralı şekilde kaçtı, diğer araçta bulunanlar kaçamadı.

Ben de bu sırada dükkanı açmıştım ve masaları hazırlıyordum. Silah sesi yükseldi adamlar gidince bağrışma oldu. Koştum yanlarına, kadınlar ağır yaralıydı. Ben korktum ve birden şoka girdim” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’da bir kadın evlilik teklifini kabul etmediği için katledildi!