Kırık şişeyle saldırıp yüzünü parçaladılar

Yayın tarihi: 19 Şubat 2020 Çarşamba 4:10 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2020 Çarşamba 4:12 pm

İngiltere’de bir gece kulübü önünde çıkan kavgada Cheyenne Mottishaw isimli kadına kırık şarap şişeyle saldırarak yüzünü parçaladılar.

Olay İngiltere’nin Shieffield kentinde Honeycomb adlı gece kulübü çıkışında meydana geldi. ”Cheyenne Mottishaw” adlı kadının suratına ve ağzına gece kulübü çıkışında kırık bir şarap şişesi fırlatıldı. Yerde kalan kadın ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ve polisler olayın hemen ardından kadını hastaneye kaldırıp inceleme başlattı.

Polis, kadının ölmediği için şanslı olduğunu ifade ederken, yüz ve diş cerrahisine ihtiyacı olduğunu ifade etti. Cheyenne, “Hatırlayabildiğim tek şey taksiden inip hastanede uyanmak.” dedi.

Uyandıktan sonra açıklamalarda bulunan Cheyenne, yerdeydim ve cevap veremiyordum. ”Arkadaşlarım öldüğümü düşündüklerini söyledi, hissettiğim acı berbattı, dişlerimdeki sinirler mahvolmuştu, bu yüzden ağzımı enfeksiyondan korumak için 6 hafta atel taktım.

ZİHİNSEL OLARAK TA YAŞIYOR

Ağzında ve yüzünde meydana gelen fiziksel yaralanmaların yanı sıra, saldırının şokunu zihinsel olarak ta yaşıyor. Aylar sonra bile Cheyenne gece dışarı çıkmaktan korkmuş.

Ayrıca ameliyattan sonra bir süre şırınga ile yemek yemeğe devam eden Cheyenne zor günler yaşadığını ifade etti.

Polis sözcüsü yaptığı açıklamada şöyle konuştu, ”insanlar şişe atarken birşey olmayacağını düşünebilirler fakat birini öldürebileceklerini düşünmüyorlar. Gece kulüplerinin’de cam şişe kullanmayı ve cam şişede içecek satmayı durdurmalarını istiyorum.” dedi.