Kiralık Villa ile Unutulmaz Bir Tatil Deneyimi Yaşayın

Yayın tarihi: 25 Mart 2022 Cuma 9:23 am - Güncelleme: 7 Nisan 2022 Perşembe 4:25 pm

İş hayatının yoğunluğu, kent yaşamının zorlukları, sosyal aktiviteler, kişinin kendine ve ailesine ayırabildiği zamanın azalması gibi nedenler strese, yorgunluğa hatta depresyona kadar birçok soruna yol açabilmektedir. Tüm bu sorunlara yönelik yapılabilecek en iyi şey, bu stres faktörlerinden uzaklaşarak tatile çıkmak. ‘Tebdil-i mekânda ferahlık vardır’ demiş eskiler. Her şeyi bir süreliğine geride bırakarak stresli ortamlardan uzaklaşmak, yeni yerler görüp yeni deneyimler edinmek, aile üyeleri ya da sevdikleriyle vakit geçirmek, dinlenmek, gezip eğlenmek, kum, deniz, güneş ve doğayla kucaklaşmak insana ferahlık ve mutluluk verir.

En iyi tatil seçeneklerinden biri de şüphesiz son yıllarda giderek yükselen bir trend haline gelen kiralık villa tatilidir. Villa, genellikle kırsal kesimde ya da şehirlerin uzak bölgelerinde yapılmış, bahçe içerisinde yer alan, havuz, sauna ve daha birçok imkanı içinde barındıran, gösterişli, müstakil ev olarak tanımlanır.

Günümüzde villa yaşamını deneyimlemek ya da villada tatil yapmak için villa sahibi olmak gerekmiyor. Farklı tatil beldelerinde, birbirinden farklı onlarca kiralık villa seçeneği arasından dilediğinizi seçerek unutulmaz bir villa tatili yapmak artık çok kolay. Villa tatili iş stresinden, şehir hayatının karmaşasından, trafik keşmekeşinden, kıyafet ya da üniforma zorunluluğundan uzaklaşarak eğlenme, dinlenme, enerji depolayarak yenilenme, yeni yerler görme ve yeni insanlar tanıma imkânı sunar.

Ayrıcalıklı, Özel ve Özgür Tatilin Adı: Kiralık Villa Tatili

Kiralık villa tatili, klasik otel, pansiyon vb. tatillere kıyasla en özgür tatil türüdür. Kiralık villa tatilinde klasik tatil türlerine oranla hiçbir kısıtlama olmaksızın istediğiniz her an havuzu kullanabilecek, istediğiniz saatte, istediğiniz yemekleri yiyebilecek, hiçbir aktivite için sıra ya da saat beklemeyecek, en önemlisi de sadece arkadaş grubunuz ya da ailenizle baş başa tatil yapma imkânına sahip olabileceksiniz.
Ülkemizin gözde tatil beldelerinden Muğla, Fethiye, Antalya, Kaş, Kalkan ve Demre’de kış ayları da dahil olmak üzere;

• Doğa Manzaralı
• Deniz Manzaralı
• Merkeze Yakın
• Evcil Hayvan İzinli
• Geniş Aileye Uygun

kiralık villalardan dilediğinizi seçebilir; yaz-kış fark etmeksizin dilediğiniz zaman diliminde, dilediğiniz kadar (haftalık, aylık) kalabilirsiniz. Kiralık villalar, içinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm eşyaların bulunduğu klimalı odalarıyla, özel havuz, sauna ve bahçesiyle kullanımınıza sunulur. Kiralık villanızda kimseyi rahatsız etmeden, hiç kimse tarafından rahatsız edilme kaygısı ve bulaşıcı hastalık korkusu yaşamadan tatilinizi geçirebilir, dinlenmiş, yenilenmiş ve enerjik bir şekilde şehrinize, işinize dönebilirsiniz. Kiralık villanızda tüm zamanınızı kendinize ve arkadaşlarınıza ayırabilir, yapacağınız aktivitelerle yeni deneyimler yaşayabilir; yepyeni anılar biriktirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kiralık Villanızın Yerini ve Özelliklerini Siz Belirleyin

Birçok farklı seçeneği bünyesinde barındıran kiralık villa alternatifleri çerçevesinde farklı şehirlerde her zevke ve her bütçeye uygun villa kiralayabilirsiniz.

Muhafazakâr Villa: Muhafazakar yaşam tarzına sahip ailelerin yanı sıra gözlerden uzak rahat bir tatil geçirmek isteyen çift ve ailelerin de tercih edebileceği korunaklı villa türüdür. Kapalı, ısıtmalı havuza sahip bu villalar kış tatili için de tercih edilebilir.

Balayı Villası: Yorucu ve kalabalık düğün etkinliklerinin ardından sessiz, sakin, gözlerden uzak bir balayı yaşamak isteyen çiftler için uygun seçenekler sunar. Balayı villaları, çiftlere özel hazırlanmış havuz, sauna ve diğer imkanlarla klasik balayı tatillerinden çok daha fazlasını sunar.

Lüks Villa: Modern, klasik ya da otantik tasarımlı, özenle seçilmiş mobilyalarla döşenmiş, sınırsız alternatifler sunan villalardır.

Çocuk Havuzlu Villa: Birçok imkanın yanı sıra çocuklara özel havuzların da yer aldığı ve çocuklu ailelerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği seçenekler sunar.
Kapalı ve Isıtmalı Havuzlu Villa: Özellikle kış tatilleri için tercih edilebilecek villa türüdür.

Jakuzili Villa: Tatilini bir adım daha öteye taşıyarak dinlenmek, rahatlamak ve enerji depolayarak yenilenmek isteyenler için jakuzi imkanı da sunan villalardır. Siz de bu villa seçeneklerinden birini tercih edebilir, unutulmaz bir tatil deneyimi yasayabilirsiniz.

Kiralık Villa Tatilinin Ayrıcalıklarıyla Buluşun

Eğer siz de tatillerinizin sıradanlaştığından, artık keyif vermediğinden ve yeterince dinlenememekten şikayet ediyor, yeni ve farklı seçenekler arıyorsanız Villa Reyonu ile villa tatilini mutlaka denemelisiniz. Kiralık villa tatilinin ayrıcalıklarıyla buluşmak için tek yapmanız gereken; Villa Reyonu internet sitesini ziyaret etmek; beğendiğiniz villayı seçerek rezervasyon talebinde bulunmak. Şimdiden iyi tatiller…