Kıraç’tan Şahan Gökbakar’a yanıt: Kankasına destek oluyor aklınca

Yayın tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba 10:20 am - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 10:20 am

Şarkıcı Kıraç ve ekonomist Özgür Demirtaş polemiğine katılan Şahan Gökbakar’a Kıraç’tan yanıt geldi. Kıraç, Gökbakar’a yönelik, “Aynı kibir, aynı üstten bakmalar. Kankasına destek oluyor aklınca” dedi.

Kıraç ve Özgür Demirtaş arasındaki tartışmaya Şahan Gökbakar dün attığı tweet ile dahil olmuştu. Gökbakar, “Özgür Demirtaş, ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden. Müzisyenin, “Neden bu kadar takip ediliyor?” sorusuna açıklayıcı olabilir. Bu garip komedyenin anlamadığı ise, neden böyle bir soru var? #Özgürdemirtaşkırmızıçizgimizdir” ifadelerini kullanmıştı.

Ekonomist Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç atışması! Gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor

KIRAÇ’TAN YANIT GECİKMEDİ

Gökbakar’ın ifadelerine Kıraç’tan yanıt gecikmedi. Kıraç, “Aynı kibir! Aynı üstten bakmalar! Kankasına destek oluyor aklınca. Şimdi bir şey desem hemen linç tezgahlayacak belli! Ama eminim ki insanlar türevinizin gerçek yüzünü yakında görecek!” dedi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Kıraç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla isim vermeden Prof. Dr. Özgür Demirtaş’a yönelik “İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın ardından ise Demirtaş ve Kıraç arasında tartışma başlamıştı.

Polemikte son perde! Kıraç, Özgür Demirtaş’ın 10 yıl önceki paylaşımlarını yayımladı