Kıraç’tan ‘cahilce açıklama yapma’ diyen Buket Aydın’a videolu gönderme!

Yayın tarihi: 1 Ekim 2019 Salı 11:56 am - Güncelleme: 1 Ekim 2019 Salı 11:57 am

Şarkıcı Kıraç, kendisine canlı yayında “Cahilce” yorumunu yapan Buket Aydın’a sosyal medya hesabından ateş püskürdü: Kıraç Aydın’a “Bunu yapmaya hakkın yok” dedi. Kıraç bir de video paylaşarak Aydın’na göndermede bulundu.

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, şarkıcı Kıraç’a kadınlara yönelik sözleri nedeniyle tepki göstererek, “Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor” demişti.  Kıraç  bu sözlere “Benim hakkımda uydurduklarınla herkesi ve özellikle kadınları kandırmaya hakkın yok” diyerek yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Kıraç verdiği bir röportajda “Şehirli kadın çocuk bakmayı geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor. Bu algı yanlış. Bu yanlış algıyı parçalamak lazım.” ifadelerini kullandı. Buket Aydın, Ana Haber Bülteni’nde bu sözlere sert tepki gösterdi.

“Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor”

Buket Aydın konuya ilişkin, ”Gerçekten Kıraç’ın özür dilemesi gerekiyor. Biz burada her gün kadına şiddet haberlerini, kadın cinayeti haberlerini aktarmaktan bu kadar bıkmışken, kadına şiddeti tetikleyen, kadının evde baskılanmasını destekleye bu açıklamanın bir sanatçıya yakışmadığının altını çizmek istiyorum. Kahvaltıyı kadın hazırlamaz. Senelerce annem çalışırken sevgili babacığım bana çok kahvaltı hazırlamıştır. Hayat müşterektir. Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor, özellikle sanatçılarımıza yakışmıyor” ifadelerini kullandı.

Kıraç’tan yanıt:

Aydın’ın bu sözlerine yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kıraç, ” Kadınlar!
@buketaydin ın benim için söyledikleri ve haberi yalandır ve size şirin görünme çabasıdır! Çünkü o bunu hep yapıyor! Buyrun izleyin! Bunu yapmaya hakkın yok! @buketaydin! Sahip olduğun ekrandan benim hakkımda uydurduklarınla herkesi ve özellikle kadınları kandırmaya hakkın yok. Benim söylediklerimden böyle saçmalıklar çıkmaz! @KanalD ” ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal D’de Buket Aydın’ın sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları karşısında program sunucusunun kahkaha atması sosyal medyada gündem oldu.

Kıraç videolu paylaşımında; 2019 Yerel Seçimleri öncesi CHP liderinin İstanbul dahil büyük şehirleri alacaklarını söylediği ve Buket Aydın’ın Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine karşılık kahkalarla güldüğü  o görüntüleri de paylaştı. Sunucunun bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Bunu yapmaya hakkın yok  @buketaydin!