Kimse fark etmesin diye ses telleri alındı… İşte köpeklere yapılan işkence

Yayın tarihi: 3 Aralık 2020 Perşembe 10:35 am - Güncelleme: 3 Aralık 2020 Perşembe 10:39 am

Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği sosyal medyadan paylaştığı görüntüler hayvanlara yapılan işkenceyi gözler önüne serdi.

“Ankara’da, hapsedildikleri bodrum katında fark edilmesinler diye ses telleri alınan 68 köpeğin perişan hali bu” diyen HAYKURDER’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

Bazıları gün ışığı ile, güneş ile tanışmadan ölüyor.  Şanslıysa içlerinden bir kaçı satılıp bu cehennemden kurtuluyor. Sonrası meçhul.  Size sunulan sevimli vitrinin perde arkasında olanlar bunlar. Hava yok, toprak yok, güneş yok… Açlık, susuzluk, sefalet, eziyet diz booyu!

İşte tüm bu zulmün ederi 181 TL! 1 paket mama kadar değil bedeli bile… Hayatınızda bir tek kez bir hayvanı para verip aldıysanız, fonlayarak, finanse ederek ortağı olduğunuz gerçek bu. Görün, bilin işte…

Ankara’da, hapsedildikleri bodrum katında fark edilmesinler diye ses telleri alınan 68 köpeğin perişan hali bu. Size sesini bile duyuramayan, ömrünün sonuna kadar ne sevincinde, ne üzüntüsünde, ne açlığında, ne acısında asla sesi çıkmayacak olan! Sakın bu görüntüleri unutmayın!

Ve gün gören, güneş gören çocukların sessiz sevincini de unutmayın…  Bu olan bitenin bedelinin ne ettiğini de… Canlı hayvan satan  petshoplardan bırakın hayvan almayı, selam dahi almayın!  Bir üretici tanıyorsanız O’na her baktığınızda bu çocukları hatırlayın!