Kime, ne söz verdi

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2023 Salı 8:14 am - Güncelleme: 2 Mayıs 2023 Salı 8:14 am

Sayıl Cengiz Gündoğdu

CHP lideri ki, Bay Kemal, kendisi, dış güçlerin ve FETÖ kumpasının meşum bir operasyonu ile CHP’nin başına oturtulmuştur. Ve Bay Kemal, seçimleri ittinaz ederek sağda solda dolanmakta ve sevgilisine çikolatalı dondurma ikram edecekmiş gibi, “Sana söz. Yine bahar gelecek ve Bay Kemal sözünden dönmeyecek” Bay Kemal, kime neyin sözünü veriyor.

Okurları hayal kırıklığına düçar etme pahasına işaret edelim ki bu söz çikolatalı bir söz değildir. Amma velakin bazılarına göre çikolata gibi tatlıdır. Şu aşikardır ki bu söz PKK ile FETÖ elebaşları için verilmiş sözdür. Bu elebaşlarını salıvermeler başlamış bile. Ayrıyeten, siyonist ve kominizan yandaşlara verilen sözden naşi diyanet reisliği iptal edilecek ve türkçe ezan zorunlu ve mecburi kılınacak. Aynı zamanda, emperyalist ABD memnun olsun diye İsveç’in NATO’ya dahil edilmesine müsaade edilecek. Ve bu Rusya’dan saklanacak ve Rusya ile saldırmazlık paktı imzanacak ki, Suriye ile sulh tesis edilecek?

Bay Kemal İngiliz tefecilerine mahkum olacak. İngiliz tefecisinden kurtuluyaım derken Alman Yahudisine paçasını kaptıracak. Fransa’da şarap bağlarında yolunu şaşıracak. Bütün bunlar olurken aynı zamanda TKP nam adlı Türkiye Kominist Parti ABD emperyalizmle kucak kucağa yaşayan Kılıçdaroğlu’nu, emperyalizmele pençe pençe mücadele eden Recep Erdoğan’a savunuyor. Ne olacak, kökü bozuk bunların. Göya komünist, ne komünisti, kolej züppesi bunlar.

AKŞENER’İN GAFI

Kendisinin hacı olduğunu söyleyen Meral Akşener, geçen sene Afet İnan’ın Medeni Bilgiler kitabını göstererek şöyle bir beyanda bulunmuştur: “Bundan böyle, milyonlara bu kitabı okutacağız. Nutuk’un yanı ile birlikte bu kitap da hediye olarak verilecektir.” Akşener’in çocuklarımıza okutacağı kitraptan bir iktibas yapalım “Türkler arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arapların dinini kabul ettikten sonra, bu din ne Arapların ne aynı dindeki Acemlerin ne de Mısırlılar ile sair milletlerin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmesine hiçbir biçimde tesir etmedi. Bilakis Türk milletinin milli rabıtalarını gevşetti. Milli hislerini, milli heyecanını uyuşturdu. Muhammed’in kurduğu dinin amacı bütün ulusların üstünde yaygın bir Arap ulusçuluğu politikasına dayanıyordu. Bu Arap düşüncesi ümmet sözcüğü ile dile getirildi.” İşte şimdi seçim meydanlarında dinden imandan bahsedilen konu. Akşener’in ağzından tane tane dökülüyor.
İslam dini gibi ulu bir dine, Arap dini diyen zavallı, müstekar bu ve İttihat Terakki’den mülhem nasipsiz ve de fukara zihniyetli kominizan, ataiest ve siyonist mukallidi bu Akşener ne yapmak istiyor ve amacı ne?

Asil ve necip milletimiz böylesine edna ve denni ve hatta indi politikaya ve dahi politikacıya elbette itibar etmeyecektir. Çünkü bu millet asırlarca İslamın bayrağını sınırdan sınıra taşımış ve kale burçlarında semaya karşı ihtiram yüklü selam duracaktır. Esasında bütün mes’ele anayasının değiştirilecek ilk dört maddesinden neşet ediyor.
Bir de Türk bayrağı değil, Türkiye bayrağı denmeli.

Vesselam.