Kim Min-Jae İngiltere yolcusu! Fenerbahçe pay alacak mı?

Yayın tarihi: 18 Nisan 2023 Salı 10:12 am - Güncelleme: 18 Nisan 2023 Salı 10:23 am

Fenerbahçe’den 18.05 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle Napoli’nin yolunu tutan Kim Min-Jae, yine serbest kalma bedeliyle kariyer imzasını atıyor.

Napoli’de devam ettirdiği harika performansı sebebiyle değerini katlayan Kim Min-Jae’nin yeni adresi belli oldu. PSG’nin yanı sıra Manchester United, Liverpool ve Tottenham gibi İngiliz ekiplerinin de kıskacında olan Kim Min-Jae’nin tercihi Ada oldu.

LIGUE 1 İPTAL, TERCİHİ PREMIER LİG

PSG opsiyonunu saf dışı bırakan Kim Min-Jae için Manchester United’ın birkaç adım önde olduğu İngiliz basınında manşetleri süsledi. Aksam.com.tr’nin aktardığı habere göre Kırmızı Şeytanlar, Kim Min-Jae’nin temmuz ayının ortasına kadar geçerli olan ’48 milyon euroya serbest kalır’ maddesinden yararlanacak.

KIM MIN-JAE ADIM ADIM MANCHESTER UNITED’A

Kim Min-Jae yeni sezonda İngiltere Premier Lig’de top koşturmayı tercih ederken, başarılı stoper Manchester United’a transferinde pürüz çıkması halinde Liverpool ve Tottenham opsiyonlarını değerlendirecek.

FENERBAHÇE’NİN SONRAKİ SATIŞTAN PAYI VAR MI?

Öte yandan Kim Min-Jae’nin transfer haberleri Fenerbahçelileri de heyecanlandırmış durumda. Sarı-Lacivertli taraftarlar, kulübün Güney Koreli stoperin bir sonraki satışından payı olup olmadığını merak ediyor. Fenerbahçe, başarılı savunmacının Napoli’ye transfer olduğu dönemde KAP’a yaptığı bildirimde bu yönde bir bilgi geçmedi. Dolayısıyla Kanarya’nın Min-Jae’nin sonraki satıştan payı bulunmuyor.

Messi, Neymar ve Mbappe’li PSG Kim Min-jae’ye talip oldu