Kim Milyoner Olmak İster’deki doktorun yanıtı gündem oldu: ‘Omurilik Sarımsağı’

Yayın tarihi: 7 Şubat 2021 Pazar 10:38 am - Güncelleme: 7 Şubat 2021 Pazar 10:38 am

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir yarışmacının “Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?” sorusuna yardım etmek için telefon joker hattıyla yarışmaya dahil olan doktorun, “Omurilik sarımsağı” cevabını vermesi sosyal medyada gündem oldu.

ATV’de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada ilginç anlar yaşandı.

Mehtap Gül Caymaz isimli yarışmacıya, yarışmanın 4’üncü sorusunda “Kim Milyoner Olmak İster” sorusu soruldu. Caymaz telefon jokeri hakkını kullandı.

“Bir fikrim var ama telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum” diyen yarışmacı, aile hekimi olan doktor bir arkadaşını aradı. Soruyu defalarca okuyan kadın, doktor arkadaşının “Omurilik sarımsağı” seçeneğini söylemesinden sonra, kendisinin de aklına ilk olarak “Omurilik sarımsağı” seçeneğinin geldiğini ifade ederek, bu şıkkı seçti.

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ise cevaba şaşırdı. Doktorun cevabından sonra ve yarışmacının şıkkı seçmesinden sonra, “Ali Bey doktordu değil mi Mehtap Hanım, hangi bölüm?” diye soran İmirzalıoğlu, daha sonra ise “Acaba Ali Bey’in kafası mı karıştı diye düşünüyorum. Ben Ali Bey’i birazcık kurtarmaya çalıştım da kurtaramadım galiba. Ali Bey’in bu sorunun cevabını bildiğinden eminim, emin olmak istiyorum. Heyecandan karıştırdığını düşünüyorum, düşünmek istiyorum” dedi.

‘Omurilik soğanı’ yerine ‘Omurilik sarımsağı’ cevabını veren ve cevabı yanlış çıkan doktor ve o anlar sosyal medyada gündem oldu.