Kim Kardashian’dan Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış

Yayın tarihi: 12 Ekim 2020 Pazartesi 3:23 pm - Güncelleme: 12 Ekim 2020 Pazartesi 3:28 pm

Daha önce Dağlık Karabağ’da ‘Ermenilerin saldırıya uğradığı’ yorumuyla Ece Üner’in cinsiyetçi tepkisinin hedefi olan ABD’li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış yaptığını açıkladı. Kardashian, takipçilerine de bağış çağrısında bulundu.

Dağlık Karabağ’da ‘Ermenilerin saldırıya uğradığı’ yorumuyla dikkat çeken ABD’li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian’dan bölgedeki gerginlikle ilgili yeni bir adım geldi. Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış yaptığını açıklayarak, takipçilerine de bağış çağrısında bulundu.

Kim Kardashian’dan Ermenistan paylaşımı: Türkiye uyarılmalı

Kardashian, Instagram’da paylaştığı videoda, “Ermenistan Fonu’nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Kardashian ayrıca, “Aklım ve dualarım oradaki cesur adam, kadın ve çocuklarla. Mesafelerle ayrılsak da sınırların bizim için bir engel olamayacağını ve tüm dünyada hep birlikte tek bir Ermeni ulusu olduğumuzu herkesin hatırlamasını istiyorum” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kardashian, Ermenistan Fonu’nun bölgedeki gerginlikten etkilenen kişilere insani yardım sağladığını kaydetti. Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Ermeni yıldız Kardashian, Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşananların ‘çatışma olmadığını, Karabağ’daki Ermenilerin saldırıya uğradığını’ belirterek, “Karabağ’ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz” demişti.

Ece Üner’in cinsiyetçi ifadelerine yönelik tepkiler büyüyor