Kim Kardashian cinsel içerikli kaset hakkında konuştu

Yayın tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi 3:36 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2021 Pazartesi 3:36 pm

Şarkıcı Ray J ile çektiği seks kasedi, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılan Kim Kardashian, yıllar sonra, reality show programında bu kaset hakkında neden yorum yaptığını anlattı.

Kim Kardashian, yıllar önce internete sızdırılan seks kasedi ve reality show programında onun hakkında konuşmasıyla ilgili yorum yaptı. Kardashian, yatak odası videosu hakkında konuşmasının, durumun üstesinden gelmesine yardım ettiğini söyledi. 40 yaşındaki ABD’li reality show yıldızı, o dönemki erkek arkadaşı Ray J ile 2002’de bir kaset çekmiş, kaset 2007’de internete sızdırılmıştı. Kaset skandalının patladığı dönemde Kardashian ve ailesi, kendilerini şöhrete kavuşturan Keeping Up With The Kardashians adlı reality diziye başlamak üzereydi.
“HİSSETTİM”
Kardashian, programın ilk bölümünde, kasetle ilgili yorum yapmış, kardeşi Kourtney Kardashian’ın kendisine neden böyle bir video çekimi fikrine onay verdiğini sorması üzerine, “Çünkü azgındım ve öyle hissettim” cevabını vermişti. Bu yorum da o dönemde en az kaset kadar ses getirmişti.