‘Kim bu S.Ö.?’ Bakanlığın internet sitesinde skandal duyuru

Yayın tarihi: 29 Kasım 2019 Cuma 4:16 pm - Güncelleme: 29 Kasım 2019 Cuma 4:17 pm

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı’nın resmi web sayfasının duyuru kısmında paylaşılan bir mesaj dikkat çekti.

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı’nın resmi web sayfasının duyurular bölümünden paylaşılan bir mesaj tartışma yarattı.

Odatv’de yer alan habere göre bakanlığın sitesinde “Duyurular” kısmında yer alan “SÖ” adlı başlıktaki paylaşımda akılalmaz ifadeler yer aldı.

Söz konusu paylaşımda, şu ifadeler kullanıldı:

“İstanbul Liman Başkanlığı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi S.Ö ye mi emanet???? Kime emanet???? Dolandırıcı, yan kesici, suç dosyası kabarık, Müfettişi, İcrası eksik olmayan… Hem kendi çalışma arkadaşlarını, hem de gariban, ekmeğinin peşinde koşan vatandaşı dolandıran… Hem de defalarca… Aleni, açık mı???? Evet… Peki gelen, giden, soruşturan, yazan, çizen ne yaptı bugüne kadar????? Hiçbir şey…”

Devletin resmi sayfasından yapılan bu paylaşım tartışmalara neden olurken, paylaşımda “S.Ö” diye bahsedilen kişinin kim olduğu ise merak ediliyor. Mesajın daha sonra bakanlığın internet sitesinden kaldırıldığı görüldü.

İşte sayfada yer alan o mesaj: