Kılıçdaroğlu’nun sözleri AKİT’in canını sıktı

Yayın tarihi: 16 Kasım 2022 Çarşamba 7:53 am - Güncelleme: 16 Kasım 2022 Çarşamba 7:57 am

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Taksim’deki bombalı terör saldırısı üzerinden kendisini hedef alan Yeni AKİT’e cevap vermişti. Kılıçdaroğlu’nun sözleri yalan haberi yaymada açık ara zirvede olan yandaş Yeni AKİT’in canını sıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Taksim’deki bombalı saldırı üzerinden kendisini hedef gösteren yandaş Yeni Akit hakkında konuşan Kılıçdaroğlu “Bu bir aparat. Toplumun kucaklaşmasını istemeyen, kin ve öfke kusan, her şeyden bir şeyler yapmaya çalışan, sarayın beslemelerinin oluşturduğu bir aparattır bu. Bu aparat ve bu aparatı kullananlar çok iyi bilsinler. Bu fotoğrafa koyduğunuz kişi terör örgütünün pusu kurduğu kişidir. Bu fotoğrafa koyduğunuz kişi başka bir terör örgütünün saldırı planladığı kişidir. Bu fotoğrafa kurduğu kişi bir terör örgütünü bitirme planı yapıyor diye utanmadan, sıkılmadan suçladığınız kişidir. Bu yalanlarınızın, hedef göstermenizin, beş para etmezliğinizin hesabını sormazsam namerdim” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu AKİT’in 2013 yılındaki “CHP’den Gülen’i bitirin önergesi” manşetini hatırlattı!

AKİT’İN HOŞUNA GİTMEDİ

Yalan haberde açık ara zirvede oturan Yeni AKİT gazetesi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha hedef alarak grup toplantısındaki sözlerini ‘Köşeye sıkışan Kılıçdaroğlu AKİT’e saldırdı” manşetini attı. Yeni AKİT Taksim’deki bombalı saldırı üzerinden Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığını unuttu.

Yandaş medyanın hali! Yanlış bilgiyi yaymada Yeni Akit ve Sabah zirvede