Kılıçdaroğlu’nun kampanyası resmen başladı! Şarkı ve slogan belli oldu

Yayın tarihi: 27 Mart 2023 Pazartesi 7:01 pm - Güncelleme: 27 Mart 2023 Pazartesi 9:16 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sana söz yine baharlar gelecek” notuyla yeni bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, kendisinin seslendirdiği klipte, “Neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz! Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Sana Söz yine baharlar gelecek…” notuyla bir video paylaştı. Videoda Levent Yüksel’in Tuana isimli parçasından uyarlanan bir şarkı kullanılırken, şarkıda “Sana söz yine baharlar gelecek, sana söz umut bitmeyecek” ifadeleri yer aldı.

Kılıçdaroğlu videoda şu ifadeleri kullandı:

“Sana söz, birbirini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan… Uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye… Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye… Bilime, sanata, geleceğe inanan, ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye… Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen, en güzel şarkılarını bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz! Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek”

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı’na seslendi: Kadınları tanımıyorlar

“BAY KEMAL SÖZÜNDEN DÖNMEYECEK”

Kılıçdaroğlu daha sonra Twitter üzerinden bir paylaşımda daha bulundu. Kılıçdaroğlu, yeni bir klip daha paylaşarak “Bay Kemal sözünden dönmeyecek…” notu düştü.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şu şekilde: