TRT, Kılıçdaroğlu’nun “Geliyor gelmekte olan” sloganını “komplocu” karaktere söyletti”

Yayın tarihi: 13 Aralık 2021 Pazartesi 8:52 am - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 10:52 am

TRT 1‘de yayınlanan Teşkilat dizisinde usta oyuncu Gürkan Uygun’un canlandırdığı ve uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi olarak yansıtılan “Yıldırım” karakterine yönelik operasyon sırasında geçen diyaloglar dikkat çekti…

TRT’nin son yıllarda iktidarın propagandalarına yönelik çektiği dizilere bir yenisi daha eklendi. Geçen aylarda vizyona giren Teşkilat dizisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerde sıkça kullandığı “Geliyor gelmekte olan” sloganı “terörist” karaktere söyletildi.

Dizide usta oyuncu Gürkan Uygun’un canlandırdığı “Yıldırım” karakterine yönelik operasyon sırasında geçen diyaloglar dikkat çekti.

Dizi içerisinde kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanıdığı “Yıldırım” karakteri, perde arkasında ise uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi olarak yansıtılıyordu.

Bu karaktere dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun son günlerde sık sık kullandığı “Geliyor gelmekte olan” ifadesi söyletildi.

O sahnede diyaloglar içerisinde “Yıldırım” karakteri, “Benim her zaman bir B planım vardır. Geliyor gelmekte olan Serdar, geliyor gelmekte olan” ifadelerini söylüyor.

Dünya Erdoğan’ın TRT konuşmasını ‘tehlikeli deney’ olarak gördü