Kılıçdaroğlu’nun Gare açıklamasını hedef alan AKP’li Ünal’a CHP’lilerden yanıt: Sen ne utanmaz bir insansın

Yayın tarihi: 15 Şubat 2021 Pazartesi 12:10 am - Güncelleme: 15 Şubat 2021 Pazartesi 12:10 am

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Gare açıklamasını hedef alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a CHP’lilerden sert tepki geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gare açıklamasını hedef alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’dan yanıt geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak’ın Gare bölgesinde PKK tarafından öldürülen 13 şehit için yaptığı açıklamada, “Yüreğimiz yanıyor, içimiz yanıyor. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim bizden kim sizden” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Gara açıklaması: Yüreğimiz yanıyor

AKP’li Mahir Ünal, Osman Öcalan’ın TRT röportajını böyle savundu

ÜNAL, KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise Kılıçdaroğlu’nun iktidarı eleştirerek ‘hedef saptırdığını’ öne sürdü. Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Ünal, “Canice masum insanları katleden PKK’yı tek kelime eleştirmeyip, iktidarı eleştiren, bu devletin Cumhurbaşkanına, valisine, hakimine en ağır hakaretlerle bağıran bu kişi; nasıl da üzgün bir ses tonu ile hedef saptırıyor” ifadelerini kullandı.

ÖZEL: ACİZ VE ZAVALLI ATANMIŞ

Ünal’ın bu ifadelerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Pergolacı Fahrettin 13 şehidimiz için atılan tweetleri incelemiş  “PKK’nın adını anmayanları gördük” diyor Herhalde sitemi Fuat Oktay’a Mevlüt Çavuşoğlu’na Numan Kurtulmuş’a ve Mustafa Şentop’a. Daha cenazeler kalkmadan siyaset yarışına soyunacak kadar aciz ve zavallı bir atanmış.

AĞBABA: SEN NE UTANMAZ BİR İNSANSIN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise,  PKK’nın elindeki askerlere ilişkin çok kez çağrı yaptıklarını hatırlatarak, “Sen ne utanmaz bir insansın” dedi.

Ağbaba, “Bugüne kadar kaçırılan askerlerimiz için ne yaptınız? Onlarca kez çağrı yaptık, tek bir yanıt verdiniz mi PKK’nın katlettiği 13 masum evladımızın kanı elinizdeyken Genel Başkanımızı suçlamak arsızlıktır, alçaklıktır” ifadelerini kullandı.