Kılıçdaroğlu karanlıktaki evinde gençleri misafir etti! ‘Başlıyoruz’

Yayın tarihi: 28 Nisan 2022 Perşembe 12:48 am - Güncelleme: 28 Nisan 2022 Perşembe 11:06 am

Elektriğe gelen zamları protesto eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. Elektrikleri kesik olan Kılıçdaroğlu’nun evine gençler ziyarette bulundu. Ziyareti paylaşan Kılıçdaroğlu, “Gençler ziyaretleri ile Selvi Hanım ve beni mutlu ettiler. Yoksullukla mücadelemizin bundan sonraki adımlarını ilk onlara söylemiş oldum. Başlıyoruz…” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yılbaşından sonra yapılan fahiş elektrik zamlarına tepki olarak elektrik faturasını ödemeyeceğini duyurmuştu. Şubat ayında yaptığı açıklamada, “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta elektrikleri kesildi.

Kılıçdaroğlu bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gençlerin, evine ziyarette bulunduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu paylaşımına “Gençler ziyaretleri ile Selvi Hanım ve beni mutlu ettiler. Yoksullukla mücadelemizin bundan sonraki adımlarını ilk onlara söylemiş oldum. Başlıyoruz…” notunu düştü.

Selvi Kılıçdaroğlu: Elektriği kesik 4 milyon aile var, alışacağız