Kılıçdaroğlu’nun esnaf ziyareti mitinge döndü! Dikkat çeken 6’lı masa açıklaması

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2022 Salı 11:49 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2022 Salı 2:15 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Niğde’de grup toplantısı öncesinde  esnaf ziyareti yaptı. Ziyaretin adeta mitinge dönüşmesi sonrası Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslendi

Konuşmasına ‘korsan miting düzenlemişsiniz hepinizi Silivri’ye götüreceğim’ diyerek espriyle başlayan Kılıçdaroğlu 6’lı masa hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarından dikkat çeken bazı detaylar şöyle:

– Ben alın terinden yanayım. Kul hakkından yanayım. İnsandan yanayım. Dosttan yanayım. Her türlü kul hakkının önüne geçeceğiz.  Herkesin kazandığı herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’den yanayım. Artık bizim ayrışmamız değil, bölünmemiz değil, kucaklaşmamız lazım. Ayrıştırdılar, kardeşi kardeşe düşman ettiler. Ülkenin bu girdaptan çıkması lazım. Bunun mücadelesini veriyorum.

Altılı masa toplantısı öncesi ‘Hep Birlikte Güzel Yarınlara’ paylaşımı

6’LI MASA AÇIKLAMASI

6’lı masa dediğimiz 6 lider demokrasi konusunda, insan hakları konusunda kul hakkı konusunda topluma saygı konusunda bir araya geldik. Allah izin verirse bir araya gelip haramilerin iktidarını yıkıp halkın iktidarını kuracağız.

Niğde’nin ne kadar mağdur edildiğini biliyorum. Orta Anadolu’nun ne kadar mağdur edildiğini biliyorum. Çiftçinin, alın terinin karşılığını almadığını biliyorum. Çiftçinin elektriğinin gübresinin neyse artık bütün bitkilerinin çok pahalı olduğunu biliyorum. Çiftçinin ezildiğini biliyorum. Ama bu iktidara yani bu harami düzenine şunu söylemek lazım: Tarım stratejik bir sektördür. Çiftçi çalışmazsa 85 milyon aç kalır. Bunu Ankara’dakilerin de duymasını istiyorum. Sizler de duyuracaksınız. Esnaf Bakanlığı kuracağız.

Sizden tek bir şey istiyorum. Sandık gelecek, sabırla sandığı bekleyeceğiz. Sokağa çıkmamız için her türlü tahriki yapacaklar, sakin olacağız. Sabırlı olacağız. Sandık gelecek hakkımızı teslim edeceğiz. Haramilerin düzenine hep beraber son vereceğiz.

Altılı masadan ortak açıklama! “Adayımız herkesin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak”