Kılıçdaroğlu’nu gece yarısı harekete geçiren video: Gençleri bu noktaya kim getirdi

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2021 Salı 12:06 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı 12:12 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu green card (yeşil kart) başvurusu yapan 3 gencin sevinç çığlıkları attığı videoyu gördükten sonra gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, “Gençleri bu noktaya kimler getirdi? Gençleri ülkeyi terk edecek hale kimler getirdi? Çok üzülüyorum. Emin olun çok üzülüyorum. Ama sizden biraz sabır istiyorum” çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gençlere “gelin biraz dertleşelim” diyerek şu açıklamayı yaptı:

“EMİN OLUN ÇOK ÜZÜLÜYORUM”

“Gençler iyi geceler. Bu akşam bir video izledim, üç genç green card (yeşil kart) için başvuruda bulunuyorlar, içlerinden birisi green card hakkını kazanıyor; bir sevinç, bir mutluluk… Sevinç çığlıkları atıyorlar. Niçin mi? Ülkeyi terk edecekleri için, ülkeden ayrılacakları için…

Bu gece gözüme uyku girmedi. Eminim sizlerin de gözüne uyku girmiyor. Sizinle oturup dertleşmek istedim. Gençleri bu noktaya kimler getirdi? Gençleri ülkeyi terk edecek hale kimler getirdi? Çok üzülüyorum. Emin olun çok üzülüyorum. Ama sizden biraz sabır istiyorum.

Elinizden alınan bütün hakları size iade edeceğim. Tamamını telafi edeceğim. Vallahi de billahi de edeceğim. Ülkenizde kalın, biz sizi seviyoruz.”

Sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı! Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a kritik çağrı