Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz ziyaret

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 8:20 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 2:30 pm

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’a sürpriz bir ziyaret yaptığı ileri sürüldü. Kılıçdaroğlu’na Canan Kaftancıoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de eşlik ettiği ancak eve sadece kendisinin çıktığı belirtildi.

Cemevi saldırısına sert tepki gösteren muhalefet cephesinde ise gündemde sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Ancak bu ziyaretin dikkat çeken yanı hiç bir şekilde basınla paylaşılmaması oldu. Muhalif.com.tr’de yer alan habere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Ağustos’ta Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’ı Sarıyer’deki evinde ziyaret etti.

TÜİK Kılıçdaroğlu’na kapılarını açmadı! “Verileri nereden alıyorlar?”

KAFTANCIOĞLU VE GENÇ, YUKARI ÇIKMADI

Ziyaretle ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise Kılıçdaroğlu’nun ziyaret sırasında kurmaylarını yanına almaması oldu. İddiaya göre Kılıçdaroğlu’na eşlik eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, genel başkanlarıyla görüşmeye katılmak yerine mahalle halkı ile sohbet ederek, görüşmenin sona ermesini bekledi.

NE KONUŞTUKLARI BİLİNMİYOR

CHP Genel Başkanı’nın korumalarının dahi eve çıkmadığı belirtilirken, iki ismin uzun bir süre görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Ancak Kılıçdaroğlu ve Doğan’ın gündeminin ne olduğu konusunda net bir bilgi olmadığı kaydedildi.