Kılıçdaroğlu’ndan ‘Sinan Ateş’ çıkışı! “En hafif tabirle adiliktir”

Yayın tarihi: 4 Ocak 2023 Çarşamba 10:43 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2023 Çarşamba 11:03 pm

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımına “Sinan Ateş’in ailesi adalete kavuşacak. Herkes aklını başına toplasın!” notunu düşerken videoda ise “Rahmetli ülkücü gence Fetö’cü damgası yapıştırıyorlar. Bu en hafif tabirle adiliktir” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesine ilişkin Twitter’dan bir video paylaşımında bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımına “Bu ülkeyi mafyalara, çetelere bırakmayacağız. Sinan Ateş’in ailesi adalete kavuşacak. Herkes aklını başına toplasın!” notunu düştü.

Sinan Ateş suikastinde MHP İstanbul İl Yöneticisi tutuklandı!

CHP Lideri paylaştığı videoda ise şu ifadeleri kullandı:

“Milliyetçi, Atatürkçü bir akademisyen Ankara’nın göbeğinde katledildi. Bu işin müsebbipleri susuyor. Hapisten çıkardıkları çetelere, ‘Mesajı siz verin’ diyorlar. Rahmetli ülkücü gence Fetö’cü damgası yapıştırıyorlar. Bu en hafif tabirle adiliktir. Burası Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi. Ben buradan o çetelere sesleniyorum. Siz haddinizi çok aştınız. Biz, Kuvva-yi Milliyeci gelenekten gelen 100 yıllık bir hareketiz. Size mi yedireceğiz bu memleketi. Aklınızı başınıza toplayın, bu memleket sahipsiz değil”