Kılıçdaroğlu’ndan Kıbrıs’a ‘İsias Otel’ ziyareti!

Yayın tarihi: 16 Mart 2023 Perşembe 11:09 am - Güncelleme: 16 Mart 2023 Perşembe 2:42 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinde yıkılan İsias Hotel’de hayatını kaybeden çocukların aileleriyle görüşmek üzere KKTC’ye gitti.

Adıyaman’daki Isias Hotel, aralarında eğitimcilerin, velilerin ve yaşları 9 ila 15 arasında değişen çocukların da bulunduğu 35’i KKTC’li toplam 60 yurttaşa mezar oldu. Çocuklarının ölümü nedeniyle veliler haftalardır çığlıklarını sosyal medyadan duyurmaya çalışıp sorumluların tutuklanmasını istiyor.

Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile acılı ailelerle görüşmek üzere KKTC’ye geldiklerini bildirdi. Kılıçdaroğlu, ” Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak” dedi. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC’ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak.

Isias Otel’in enkazında yakınlarını kaybeden aileler isyanda: Cinayetten yargılanmalılar