Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Sana ve şürekana Allah akıl fikir versin!

Yayın tarihi: 10 Ocak 2022 Pazartesi 6:53 pm - Güncelleme: 10 Ocak 2022 Pazartesi 6:53 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı konuşmasında ‘2001 krizi’ deyince CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ‘Allah sana ve şürekana akıl fikir versin’ diyerek Erdoğan’ı sert cümlelerle eleştirdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı’nda konuştu. Burada yaptığı açıklamalarda “28 Şubat müdahalesi, 2001 krizinin toplum hayatımızda ve ekonomideki faturaları ise uzun yıllar ödemeye devam ediyoruz.” diyen Erdoğan’a yanıtı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu verdi.

“MÜTEVAZİLİK YAPMIŞSIN”

Kılıçdaroğlu Erdoğan’a verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

“Erdoğan “2001 krizinin faturasını bugün ödemeye devam ediyoruz” demişsin. Mütevazilik yapmışsın. “Bugün yaşadıklarımızın sebebi 1970 petrol krizidir” de diyebilirdin. Hatta “O dönem aman petrol canım petrol çağrımıza uyulsaydı, bugün bunların hiçbiri yaşanmazdı” da diyebilirdin.

Bugün yaşananların, senin ekonomist olduğun sanrılarınla hiçbir ilgisi yok. Sana ve şürekana Allah akıl fikir versin; ülke yönetiyorsunuz sizler!”

İBB, Tevfik Göksu’dan aldığı villayı ofise çevirdi!