Kılıçdaroğlu: Erdoğan hakaret ediyor çünkü kontrolü kaybetti

Yayın tarihi: 17 Şubat 2021 Çarşamba 4:29 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2021 Çarşamba 4:43 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün kendisi hakkında sarf ettiği “Terbiyesiz herif” sözüne videoyla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Kontrolü kaybettiği için hakaret ediyor. Ama ben 16 şehidimizin hakkını savunmaya devam edeceğim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ankara’da partisinin il kongresinde kendisi için, “Terbiyesiz herif, sana Milli Savunma Bakanımı İçişleri Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabından video ile yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, “İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir” notuyla paylaştığı yanıtında şunları söyledi: “Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip, ‘terbiyesiz’ bile diyor. Ne için söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Ve kendisine 5 soru sordum. Şehit aileleri adına sordum, milletimiz adına sordum. 5 soruya yanıt ver dedim, en azından toplum neyin olup olmadığını öğrensin diye. Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçe ile hakaret ediyorsun? İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım.”

“13 şehidin sorumlusudur” diyen Kılıçdaroğlu’na Erdoğan’dan yanıt