Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Ebrar Karakurt’lu gönderme

Yayın tarihi: 17 Kasım 2021 Çarşamba 1:41 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 3:52 pm

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, bir markanın reklamında söylediği “dedim olabilir” lafıyla gündem olmuştu. CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a milli futbolcunun repliğini kullanarak yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından kendisini hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında söylediği ifadelere cevap verdi. Kılıçdaroğlu paylaşımında “Şahıs bugün grup toplantısında “Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi” demiş; dedim olabilir” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun kullandığı ifade, bir süre önce oynadığı reklam filmiyle konuşulan Ebrar Karakurt’u akıllara getirdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin TBMM grup toplantısında konuşarak “Bay Kemal ben seninle ilgili kazandığım davaları geri çektim mi çektim. Sen bunların hiç birinin kıymetini bilmedin anlamadın. Sen de anlayacak yüz de yok. Sorun şu ki ortada bir değişim de yok değişen kimse de yok. CHP aynı, Kılıçdaroğlu aynı, zihniyet ayrı. Sadece bunlara verilen rol değişti.” dedi.

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘helalleşme’ tepkisi: Ne kadar garip