Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan ve Soylu’ya çağrı: Öldürülen teröristin DNA raporunu gizlediniz, açıklayın

Yayın tarihi: 29 Eylül 2022 Perşembe 10:03 pm - Güncelleme: 29 Eylül 2022 Perşembe 10:29 pm

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’deki terör saldırısını yapan PKK’lı teröristin DNA raporunun bilerek açıklanmadığını söyledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yandaş medyada CHP ile ilgili yapılan haberlere yanıt verdi. CHP üzerinden propaganda yürütüldüğünü söyleyen Kılıçdaroğlu, Mersin’de gerçekleşen terör saldırısının ardından teröristin DNA raporunun gizlendiğini öne sürdü.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“İki gündür kirli propaganda yürüten Erdoğan ve yaveri fotoroman Süleyman… Öldürülen teröristin DNA raporuna rağmen, tam 2 gündür yalan söylediniz, havuz medyanız manşetler attı. Oysa ben ne dolaplar çevirdiğinizi iki gündür biliyorum. Bile bile yalan söylediniz.

“ÇIKIN VE RAPORU AÇIKLAYIN”

Şimdi çıkın ve teröriste ait DNA raporunu açıklayın, bu millet bir kez ağzınızdan doğru bir şey duysun. Başsavcıya dosyaya el koyun dediniz. Başsavcıya sesleniyorum, o dosyayı gizlemeye çalışma, biliyoruz gerçekleri… Utanmıyor musunuz!”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Bedrettin Gündeş tutuklandı