Kılıçdaroğlu’ndan Cemre Demirel çağrısı: Gençler bazen deli dolu olur, kimse kötü bir şey demesin

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2023 Pazar 5:35 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2023 Pazar 5:35 pm


AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda miting düzenledi. Alana kurulan bir televizyonda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan videoalr oynatıldı. Yurttaşlara izletilen bir videoda sosyal medya fenomeni Cemre Demireş'in sert sözlerle Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktığı anlar yer aldı.

Videoda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Saadet Partisi'ne ziyareti ve Kılıçdaroğlu'nun Alevi başlıklı videosu oynatıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Demirel'in videosunun oynatılması hakkında paylaşım yaptı. Demirel hakkında kimsenin kötü sözler söylemesini isteyen Kılıçdaroğlu şunları dile getirdi:


"AK Parti, Cemre Demirel’i mitingine malzeme etmiş. Demirel gençtir ve gençler bazen deli dolu olurlar. Normaldir. Ricam, sosyal medyada hiç kimse kendisine kötü bir şey demesin. Gençleri kullananlar ayıplarıyla kalsın. Beni eleştirenin de sevenin de başımın üstünde yeri var"


KAFTANCIOĞLU: KILIÇDAROĞLU'NUN SELAMINI İLETMİŞ OLDUM, TEŞEKKÜR EDERİM

Kaftancıoğlu, videodaki Saat Partisi ziyaretinin paylaşılması hakkında şu sözleri söyledi:

"Sevgili AKP İstanbul örgütü, sayenizde Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu'nun selamını mitinginizdeki İstanbullu kardeşlerimize de iletmiş oldum.
Kıymetli mevkidaşım Sn. Kabaktepe’ye teşekkür ederim. Hemşehri dayanışması"

DEMİREL: İNSAN YERİNE KOYULMAYA ALIŞIK DEĞİLİM, TEŞEKKÜRLER

Demirel, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak Twitter'dan şunları dile getirdi:

"Çok şık. Ne diyeceğimi bilemedim. Adam benimle bile helalleşti.

Adaylığınızı asla istemedim. Bugün bile aday olmanızı istemiyorum. Ama oldunuz ve susup oyumu size vereceğim. Adaylığınızdan itibaren (mecburen) size oy vereceğimi yayınlarımda defalarca dile getirdim, yakınen takip edenler biliyor. Mahallesiz biri olarak insan yerine koyulmaya alışık değilim, teşekkür ederim."" />

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Mitinginde sosyal medya fenomeni Cemre Demirel’in videosu oynatıldı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan Demirel’in görüntüleri hakkında CHP lideri, “Beni eleştirenin de sevenin de başımın üstünde yeri var” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda miting düzenledi. Alana kurulan bir televizyonda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan videoalr oynatıldı. Yurttaşlara izletilen bir videoda sosyal medya fenomeni Cemre DemireL’in sert sözlerle Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıktığı anlar yer aldı.

Videoda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Saadet Partisi’ne ziyareti ve Kılıçdaroğlu’nun Alevi başlıklı videosu oynatıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Demirel’in videosunun oynatılması hakkında paylaşım yaptı. Demirel hakkında kimsenin kötü sözler söylemesini isteyen Kılıçdaroğlu şunları dile getirdi:

“AK Parti, Cemre Demirel’i mitingine malzeme etmiş. Demirel gençtir ve gençler bazen deli dolu olurlar. Normaldir. Ricam, sosyal medyada hiç kimse kendisine kötü bir şey demesin. Gençleri kullananlar ayıplarıyla kalsın. Beni eleştirenin de sevenin de başımın üstünde yeri var”

KAFTANCIOĞLU: KILIÇDAROĞLU’NUN SELAMINI İLETMİŞ OLDUM, TEŞEKKÜR EDERİM

Kaftancıoğlu, videodaki Saat Partisi ziyaretinin paylaşılması hakkında şu sözleri söyledi:

“Sevgili AKP İstanbul örgütü, sayenizde Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu’nun selamını mitinginizdeki İstanbullu kardeşlerimize de iletmiş oldum.
Kıymetli mevkidaşım Sn. Kabaktepe’ye teşekkür ederim. Hemşehri dayanışması”

DEMİREL: İNSAN YERİNE KOYULMAYA ALIŞIK DEĞİLİM, TEŞEKKÜRLER

Demirel, Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntılayarak Twitter’dan şunları dile getirdi:

“Çok şık. Ne diyeceğimi bilemedim. Adam benimle bile helalleşti.

Adaylığınızı asla istemedim. Bugün bile aday olmanızı istemiyorum. Ama oldunuz ve susup oyumu size vereceğim. Adaylığınızdan itibaren (mecburen) size oy vereceğimi yayınlarımda defalarca dile getirdim, yakınen takip edenler biliyor. Mahallesiz biri olarak insan yerine koyulmaya alışık değilim, teşekkür ederim.”

 

TikTok’ta Kılıçdaroğlu’na tehdit! ‘Erdoğan’ın tek lafıyla seni hükümetten indirmemiz bir saatimizi alır’