Kılıçdaroğlu’ndan, Ayaz ve Nupelda’nın ailesine taziye telefonu

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2019 Cuma 2:44 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2019 Cuma 2:44 pm

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ayaz ve Nupelda’nın babası ile telefonla görüştü. Aileyi ziyaret eden CHP milletvekili Gürsel Erol, “hayatını kaybeden iki yavrumuzun kabri başında dua ederek bir kez daha andık ve kederli ailesinin acılarına ortak olduk.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde, geçen pazartesi günü terör örgütü PKK’lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nupelda (4) ile Ayaz Güloğlu (8) kardeşlerin ailesini ziyaret ederek, başsağlığında bulundu.

BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

CHP Elazığ Milletvekili Erol, beraberindeki Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan ve Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile birlikte, PKK’lı teröristlerin bombasıyla şehit olan Nupelda ve Ayaz’ın anneleri Cevriye ile babaları Ekber Güloğlu’ya başsağlığı ziyaretinde bulundu. Kardeşlerin mezarlarını ziyaret eden Erol ve beraberindekiler daha sonra Güloğlu’nun evine geldi. Erol, acılı baba Ekber Güloğlu ile yaptığı görüşmesinde, olayı şiddetle kınadıklarını belirtti.

 

Ekrem İmamoğlu açıkladı! İstifa ettiler

‘BÖLGEYE 3 YILDIR ASKER HİÇ GİTMEMİŞ’

Ziyarette konuşan Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aile için gereken her şeyin yapılması talimatını verdiği belirterek, “Nupelda ve Ayaz kardeşlerimizin hayatını kaybettiği olayın sonuna kadar takipçisiyiz. Buraya gelmeden vali ve askeri yetkililer ile konuştum. Patlayıcının cinsi konusunda kriminal çalışma devam ediyor. Yakın zamanda kesin olarak ne tür bir patlayıcı olduğu ortaya çıkacaktır. Bölgeye 3 yıldır asker hiç gitmemiş. Bomba oraya yakın bir zamanda bırakılmış, birtakım bilgiler var elimizde. Ama kriminal sonuç çıkmadan bir şey demek yanlış olur. Patlayıcı bir el bombası olabilir, el yapımı patlayıcı da olabilir. Soruşturma sonucunu beklemek gerek” dedi.

 

Linç edenlere dokunmayıp Iraklıları sınır dışı eden Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı o tweet sonrası mavi onaylı hesabını kapattı

KILIÇDAROĞLU’NDAN  TAZİYE TELEFONU

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşam Güloğlu ailesini telefonla arayarak, başsağlığı dileklerini ilettiği bildirildi. Kılıçdaroğlu’nun baba Ekber Güloğlu ile yaptığı görüşmede, “Her zaman yanında olacağız. Olayın bizzat takipçisi olacağım, terörü şiddetle kınıyorum. İki yavrumuzun acısını yüreğimde yaşıyorum. Bombayı kimler nasıl koydu güvenlik birimleri araştırıyor. Faillerinin bulunması için var gücümüzle olayın takipçisiyiz. Ailenize her türlü desteği vermeye hazırız” dediği öğrenildi.