Kılıçdaroğlu’ndan Atatürk Havalimanı çıkışı: Bunun adı vatana ihanettir

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 10:59 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 11:09 pm

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı’nın yıkımına başlanmasına ilişkin sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, “Bu işte bir damla mürekkebi olan herkes vatan hainidir. O makinelerin müteahhiti; sana ise özel ilgi göstereceğiz!” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı’nın yıkım işlemlerine başlanması hakkında Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu, “Büyük değişim öncesinde” diyerek “5’li çetelerin halktan götürdüğü paranın önemli kısmının yeni havalimanına bağlanmış olması mı bu acelenin nedeni? Bu parayı acilen oradan kurtarıp, seçim öncesi dışarıya mı taşımaktır asıl amaç?” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul Havalimanı’nın kamulaştırma korkusu içerisinde olduklarını belirterek, “Yeni havalimanını hızlıca satabilmek için, Atatürk Havalimanı’nın varlığı olası yatırımcıya risk teşkil edeceğinden, bu milli servet hızlıca yok edilmeye mi girişildi?” dedi.

ARAPÇA PAYLAŞIM YAPTI

Kılıçdaroğlu, İstanbul Havalimanı’nın alma niyetinde olan yatırımcıları uyararak, “Beytülmal ile ilgili işlenen suçlarda siz dahil kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Gelecekseniz, bunu bilerek gelin.” dedi. Kılıçdaroğlu, Suudi Arabistanlı ve Katarlı yatırımcıları da açıklamaları hakkında bilgilendirmek için Arapça bir tweet attı. “İnsanların parasını çalarak yapılan hiçbir şey sizin tarafınıza satılamaz” diyen Kılıçdaroğlu, Arapça paylaşımında şunları dile getirdi:

“SİZ DE SORUMLU OLACAKSINIZ”

Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı’nın yıkıma hakkında son bir lafım olsun diyerekte şunları dile getirdi:

Bu işte yer almış herkese son bir lafım olsun: Bu iş “Talimat aldım, mecburdum. diyeceğiniz bir iş değildir, bunun adı vatana ihanettir. Siz de sorumlu olacaksınız. Bu işte bir damla mürekkebi olan herkes vatan hainidir. O makinelerin müteahhiti; sana ise özel ilgi göstereceğiz!

 

 

 

Kaftancıoğlu: Yarın Atatürk Havalimanı’na gidiyoruz