Kılıçdaroğlu’ndan AKP’ye: Asıl Z kuşağı sizi çizgi film yapacak

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2021 Çarşamba 6:11 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2021 Çarşamba 6:47 pm

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’nin CHP için hazırladığı ‘Yalan Üretim Merkezi’ adlı çizgi filmine, “Bekleyin ve görün, asıl Z kuşağı sizi çizgi film yapacak” diye yanıt verdi.

AKP sosyal medya hesabından ‘CHP Yalan Üretim Merkezi’ ismiyle bir çizgi film yayımladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti sözcüsü Faik Öztrak canlandırıldığı filmde, Sağlık Bakanlığı’yla ilgili iddialara ve 128 milyar dolar tartışmalarına atıfta bulunuldu.

Söz konusu çizgi filme CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir videoyla yanıt verdi. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı AKP’liler ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 128 milyar dolarla ilgili çelişkili açıklamalarına yer verilen videonun sonunda Kılıçdaroğlu söz aldı, şunları söyledi:

“Sevgili halkım, soru soruyoruz, her gün ayrı bir cevap alıyoruz. Şimdi de Z kuşağı çizgi film seviyor diye benim çizgi filmimi yapmışlar. Allah bunlara akıl fikir versin. Bekleyin bekleyin, o Z kuşağı önümüzdeki seçimlerde sizi çizgi film yapacak.”

AKP’den ‘yalan üretim merkezi’ videosu: Misvak ekibine mi yaptırmışlar?