Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı selin vurduğu Şanlıurfa’da!

Yayın tarihi: 15 Mart 2023 Çarşamba 8:52 pm - Güncelleme: 16 Mart 2023 Perşembe 7:50 am

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu depremlerden sonra selin vurduğu Şanlıurfa’dan açıkalmada bulundu. Kılıçdarıoğlu, “Eğer bir ülke iyi yönetilirse afetlere karşı dirençli kentler olur. Dirençli kentler yaratmak zorundasınız, bunları yapmadığınız zaman siz bu ülkeyi neden, nasıl yönetiyorsunuz?” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle büyük yıkım yaşanan afet bölgelerini bu kez de sel vurdu. Bölgede etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Adıyaman ve Şanlıurfa’da sel meydana geldi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sel felaketinin yaşandığı illerden Şanlıurfa’da açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, “İnsanlar hayatlarını kaybetti… Eğer bir ülke iyi yönetilirse afetlere karşı dirençli kentler olur. Dirençli kentler yaratmak zorundasınız. Alt geçit yapmışlar. Ya bir pompayı getirmek için Allah aşkına saatlerce beklenir mi? Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır? Bütün bunlarınhepsini çözeceğiz. Kimse kendini umutsuz hissetmesin” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu ile birlikte sel bölgesine gidiyor

Kılıçdaroğlu’nun açıkalmasında Millet İttifakı liderlerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’da bulundu.