Kılıçdaroğlu Şengül Hablemitoğlu’nun mesajını paylaştı: Her tarafı lağım kokusu sardı

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 1:41 pm - Güncelleme: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 1:42 pm

Necip Hablemitoğlu cinayetinin firari şüphelisi Levent Göktaş’a ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar sonrası Şengül Hablemitoğlu, Göktaş’ın pazarlık yaptığını ileri sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Şebnem Hablemitoğlu’nun “Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket…” şeklindeki mesajını alıntılayarak “Her tarafı lağım kokusu sardı” dedi.

Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelilerinden eski özel kuvvetçi Levent Göktaş‘a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından bir dizi paylaşım yapıldı. Hesabın Göktaş’a ait olup olmadığı merak edilirken, konuyla ilgili Göktaş ailesinden açıklama geldi. Aile, avukatları Hüseyin Ersöz aracılığıyla yaptığı açıklamada “Twitter’da açılan hesaplar gerçek dışıdır” dedi.

ŞENGÜL HABLEMİTOĞLU’NDAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR: LEŞ PAZARLIKLAR

Öte yandan Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu Twitter hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Hablemitoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Leşler aralarında anlaşırlarsa; ‘fake deriz, buna hazırlayalım herkesi’ demişler. Allah belanızı verebilir mi artık bir an önce. Hukuk ve adalet de maymun edildiğine göre… Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket…”

KILIÇDAROĞLU: BU DEVLETİ SİZDEN TEMİZLEYECEĞİZ

Hablemitoğlu’nun paylaşımını alıntılayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise “Mafyalar, yolsuzlar, 5’li çeteler, çantacılar, örgütler, uyuşturucu baronları, komisyoncular, soysuzlar… Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz. Pirüpak bir ülke bırakacağım gençlere. Mirasım bu olacak.” paylaşımını yaptı.

Levent Göktaş’ın ailesi sessizliğini bozdu