Kılıçdaroğlu: Sarayın oligarkları gözünüzün yaşına bakan namerttir!

Yayın tarihi: 3 Mart 2022 Perşembe 6:56 pm - Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe 9:26 pm

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak vatandaşı Twitter hesabına davet eden Kılıçdaroğlu, beklenen videoyu yayınladı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Saat 21.00’de birlikte bakalım bir ibret tablosuna. Bekliyorum.” ifadelerini kullanarak vatandaşı Twitter hesabına davet etti.

KILIÇDAROĞLU: DAHA BUNLAR GÜZEL GÜNLERİNİZ

Kılıçdaroğlu, “Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir!” notunu düştüğü paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Biliyorum, mutfaklarınız yangın yeri. Korkunç bir soygun var. Elektrik faturalarınızın mücadelesini verirken bir de akaryakıt zamlarını getirdiler. Artık belli ki gaspetmeye çalıştıkları iki lokma ekmeğiniz için dövüşeceğiz, kavga edeceğiz. Sizin nasibiniz uğruna… Etmek zorundayız. Saraylılar tatlı peşinde sizin ise tuzunuz yok.

Ama sevgili halkım, siz de biz de biliyoruz ki bu mücadeleden millet galip çıkacak. Saraydaki şahsa seslendim; Elektrikteki KDV’yi sıfırla diye. Tık yok, ses yok. O zaman ben de şahsi protestoma devam edeceğim. Gün aşırı yağdırdıkları akaryakıt zamları da ağır bir zulme dönüştü artık.Anlatıyorlar ya… ‘Dünyada şöyle oldu, yok dünyada böyle oldu…’ diye. Bunun asıl nedeni Türk Lirasının, yani milli paramızın değerinin pul edilmesidir. Gerisi hikaye.

Sevgili halkım. Bir dilim kuru ekmek kavganızı birlikte vermezsek, beşli çeteler bizi soymaya devam edecek. Hem bu kuru ekmek paranızla da yandaş medyayı, trollerini, teşkilatlarını finanse edecekler.”

“BEŞLİ ÇETEYE DE BİR ÇİFT LAFIM OLSUN…”

“Hatırlarsanız, ‘İktidar olduğumuzda kuruş ödemem demiştim’ yapmak istedikleri o ‘Talan İstanbul Kanalı’na. Finansal akbabaları da uyarmıştım. Çetelerini korumak için ne demişti şahsım, ‘Söke söke o paraları sizden alırlar’ demişti. Ama buradan beşli çeteye de bir çift lafım olsun; Ey beşli çete! Siz Putin’in oligarkları için kurduğu sistemin Türkiye’deki kopyalarısınız. Saray’daki şahıs Putin’den ne öğrendiyse size de onu uygulamak istiyor. Gittiniz İngiltere’den mahalleler satın aldınız, villalar satın aldınız. Paralarınızı oraya taşıyorsunuz, taşımaya da devam ediyorsunuz.

Paranızın orada güvende olacağını mı sandınız? Bakın Putin’in oligarklarına, ne oldu? Rusya’dan kaçırdıkları paraları söke söke alıyorlar. Bütün mal varlıklarına parayı kaçırdıkları ülkeler el koydu. Batı Rus oligarkların mal varlıklarına hedef alan özel birim kurdu. Teker teker alıyorlar. Aslında kimin parası o? Rus halkının parası. Ey yerel oligarklar! Size mi yedirecekler zannediyorsunuz. Halkın parasını çaldınız. Çaldığınız parayı da Batılı nasıl yeriz diye tetikte bekliyor, sizi de izliyor.

Size de huzur yok, size de uyku yok. İbreti alem olacaksınız siz de. Sizi haram başları sizi. Benim derdim siz de değilsiniz aslında. Benim derdim kaçırdığınız bu halkın parası. O parayı ait olduğu topraklara yani bu güzel ülkemize geri kazandıracağız.

Sizin gözünüz yaşına bakan namerttir.”

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda Twitter hesabından Saray’ın ‘trol’ ağını ve elektrik faturasındaki ‘oyunları’ anlattığı videolar paylaşmıştı.