Kılıçdaroğlu: O kare üzerinden yapılan operasyonu umursamam, samimi olarak üzgünüm

Yayın tarihi: 1 Nisan 2023 Cumartesi 8:25 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2023 Cumartesi 9:42 pm

Saadet Partisi’nin düzenlediği iftar programında konuşan Kılıçdaroğlu AKP’lilerce hedef gösterildiği ‘seccade’ fotoğrafıyla ilgili “O kare üzerinden operasyon yapıyorlar, samimi olarak üzgünüm” dedi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği programında konuştu. AKP’lilerce hedef gösterildiği ‘seccade’ fotoğrafı üzerinden ‘operasyon’ yapıldığını belirten Kılıçdaroğlu “Böyle iftiralardan, operasyonlardan, siz samimi Müslümanlara sığınıyorum” dedi.

‘OPERASYONLARINI UMURSAMAM’

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesi ile ilgili sadece iki kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığımız restoranda oldu bu olay. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Ben kimseyi kırmam, öyle bir alışkanlığım da yoktur. Öyle de yetişmedim, herkesi kucaklarım, herkese saygı duyarım. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı, salon kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Açıkça söyleyeyim; ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm.

‘SİZ SAMİMİ MÜSLÜMANLARA SIĞINIYORUM’

Ben, ailem, eşim, çocuklarımız, asla ve asla hiçbir kutsala saygısızlık etmez, bunu da bilmenizi isterim. Hem bu benim hayat tarzıma, hayat görüşüme ve var oluşuma aykırı. Böyle iftiralardan, operasyonlardan, siz samimi Müslümanlara sığınıyorum.”

Kılıçdaroğlu’ndan trollerin algı operasyonuna yanıt! “Milletimizin vicdanına bırakıyorum”

Cemil Kılıç’tan trollere seccade tepkisi

CHP’den trollere seccade yanıtı!