Kılıçdaroğlu: Genel merkez dahil tüm mekanlarımızı vermeye hazırım gençlere dokunmayalım

Yayın tarihi: 12 Şubat 2023 Pazar 7:34 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2023 Pazar 8:37 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KYK yurtlarında kalan öğrencilerin tahliye edilerek yerlerine depremzedelerin yerleştirilmesine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Genel Merkez binamız dahil, örgütümüzün tüm mekanlarını vermeye hazırım. Buna aile evlerimiz de dahildir. Bu sefer gençlere dokunmayalım.” dedi.

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından yapılan açıklama ile Türkiye genelinde üniversitelerde uzaktan eğitim dönemine geçildi.  Kararın ardından TELE1’den Egehan Erkün’ün haberine göre; KYK yurtlarındaki öğrencilere odaları tahliye etmeleri duyuruldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kararın gözden geçirilmesini beklediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Üniversiteleri uzaktan eğitime alma kararının yeniden gözden geçirilmesini bekliyorum. Biz siyasal partiler olarak Türkiye’deki tüm altyapımızı açalım, afetin faturasını gençlerimize ödetmeyelim, onları hayattan koparmayalım.
Genel Merkez binamız dahil, örgütümüzün tüm mekanlarını vermeye hazırım. Buna aile evlerimiz de dahildir. Bu sefer gençlere dokunmayalım. Elimizde bir tek onlar kaldı.”