Kılıçdaroğlu: ‘Bir oydan bir şey olmaz’ demeyeceksiniz, hepiniz sandığa gideceksiniz

Yayın tarihi: 23 Ekim 2022 Pazar 2:19 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2022 Pazar 2:23 pm

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat’ta yurttaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, “’Boşverin sandığa gitmesek de bir şey olmaz, bir oydan bir şey olmaz’ demeyeceksiniz. Hepiniz sandığa gideceksiniz.” İfadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat Bahadın Belediyesi’ni ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmayla yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “’Boşverin sandığa gitmesek de bir şey olmaz, bir oydan bir şey olmaz’ demeyeceksiniz. Hepiniz sandığa gideceksiniz.” Dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bütün vatandaşlarımızla kucaklaşmak istiyoruz. Herkesle ortak mücadele etmek, ortak bir ideal belirlemek için mücadele ediyoruz.

Tek isteğim var. Seçim geldiği zaman sakın ola ki ‘Boşverin sandığa gitmesek de bir şey olmaz, bir oydan bir şey olmaz’ demeyeceksiniz. Hepiniz sandığa gideceksiniz, oylarınızı kullanacaksınız. Seçim sonuçlarına bakacaksınız. Sandık görevlileri görevini yapıyor mu, yapmıyor mu ona bakacaksınız.

Bir yol ayrımına geldik. Otoriter rejimden yana mı olacağız, demokrasiden yana mı olacağız? Biz demokrasiden yanayız. Herkesin düşüncesini ifade ettiği bir Türkiye istiyoruz.”

Kılıçdaroğlu’ndan ‘başörtüsü yasağı’ çıkışı! “Kaldıran bu kardeşinizdir”