“Ne yaparlarsa yapsınlar masa dağılmıyor, Saray’ın kabuslar görmesi normal”

Yayın tarihi: 27 Aralık 2022 Salı 8:16 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2022 Çarşamba 9:30 am

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesi sona erdi. İkili zirve 2 saat 15 dakika sürdü. Zirve sonrası CHP’li Tuncay Özkan yaptığı açıklamada “Ne yaparlarsa yapsınlar masa dağılmıyor. Saray’ın kabuslar görmesi, kumpaslar kurmaya çalışması normal”  açıklaması yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener akşam yemeğinde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, görüşmenin yapılacağı Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’ne saat 19.33’te ulaştı. Kılıçdaroğlu’ndan yaklaşık 10 dakika sonra Akşener de tesise giriş yaptı.

Ankara’da, Çankaya Belediyesi’nin Ahlatlıbel Tesisleri’nde gerçekleşen görüşme 2 saat 15 dakika sürdü. İki lider görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yaptı.

KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞME ÖNCESİ KURMAYLARINI TOPLADI

Öte yandan Kılıçdaroğlu, görüşme öncesinde Merkez Yürütme Kurulu’nu (MYK) olağanüstü topladı, partide bulunan kurmaylarıyla kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. CHP liderinin kurmayları ile görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

ALTILI MASANIN İLK TOPLANDIĞI YER

İki lider ‘altılı masa’nın ilk kez toplandığı Ankara Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri’nde görüştü.

TUNCAY ÖZKAN’DAN AÇIKLAMA

Kendisine ait resmi twitter hesabından açıklama yapan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ” Ne yaparlarsa yapsınlar masa dağılmıyor. Saray’ın kabuslar görmesi, kumpaslar kurmaya çalışması normal.” dedi.

Akşener İmamoğlu’nu işaret etti