Kılıçdaroğlu AKP’nin montaj iftiralarına Erdoğan’ın PKK arşiviyle yanıt verdi

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2023 Cuma 1:40 pm - Güncelleme: 19 Mayıs 2023 Cuma 1:49 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu “Vatanını seven sandığa gelsin” başlığıyla yeni bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, “

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımına, “Vatanını seven sandığa gelsin” notunu düştü.

Kılıçdaroğlu’nun videoda kullandığı ifadeler şöyle:

*Benim görevlerimden birisi de gerçekleri söylemektir. Bir seçim süreci Erdoğan’ın yalan ve iftira kampanyalarıyla gölgelendi.

*Bize iftira atmaya çalışan asıl muhatabıyla, yani Erdoğanla bir konuşalım.

*Erdoğan, sen değil misin terör örgütleriyle defalarca masaya oturan, kapı arkalarında milletimizden gizli gizli pazarlıklar yapan? Senin ne haddine bizim vatan sevgimizi sorgulamak? Senin ne haddine bize kara çalmak?

*Ben terör örgütleriyle masaya asla oturmadım ve hiçbir zaman da oturmayacağım. Senin izlediğin hiçbir tavizkâr ve gizli kapaklı yolu izlemeyeceğim.

*Sen değil misin FETÖ’yü besleyip büyüten, ayağına kadar giden, ‘Ne olursun, yalvarıyorum, geri dön’ diyen sen değil misin?

*Sen değil misin onunla el ele verip milletin ordusuna, şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kumpas kuran?

*Ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım asla durmayacağım.

*Sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. Ben hepsini evine göndereceğim, nokta.

*Sen bu ülkeyi uyuşturucu baronlarına teslim ettin. İktidara gelir gelmez tamamının kökünü kazıyacağım.

*İki adet torbacıya öldürttüğünüz gerçek Ülkücü kardeşimiz Sinan Ateş’in hesabını kuytuda saklanan suçlulardan soracağım.

Kritik Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi başladı