Kiev’de Rus askerlerinden kamuflaj oyunu!

Yayın tarihi: 25 Şubat 2022 Cuma 10:23 pm - Güncelleme: 26 Şubat 2022 Cumartesi 10:50 am

Rus askerlerinin, Ukrayna güçlerine ait araçları ele geçirip üstlerinde Ukrayna kamuflajları ile Kiev’e gitmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı operasyon sonrası bölgeden dikkat çeken haberler gelmeye devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in batıdan kuşatıldığını duyururken, Ukrayna güçleri ise Rusların ilerlememesi için köprüleri patlatmaya başladı. Bugün gelen son haber ise Rus askerlerinin Kiev’i ele geçirmek için ne kadar gözlerini kararttığını gösterdi. Hürriyet’in haberine göre Ukrayna’nın doğusunda, Ukrayna’ya ait askeri araçları ele geçiren Rus askerleri Kiev kent merkezine doğru ilerledi. Ukrayna Ordusu araçları fark edip durdurdu ancak birlikler asıl şoku aracın içinde ölen askerleri gördüklerinde yaşadılar. Öldürülen Rus askerlerinin üzerinde Ukrayna ordusuna ait kamuflaj kıyafetleri vardı.

CANLI YAYINDA DUYURMUŞTU

Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar bugün canlı yayında yaptığı açıklamada konuya ilişkin, “Hükümet binaları yakınlarında herhangi bir çatışma yok. Ukrayna üniforması giyen bir sabotaj grubu toplum içinde panik yaratmaya çalıştı ve bunlara müdahale edildi.” ifadelerini kullanmıştı.

Kremlin sözcüsünün kızından Putin’i kızdıracak paylaşım