Kıbrıs gazisi çalınan motosikletine otomobille çarptı

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 2:45 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 2:45 pm

Kütahya Tavşanlı’da Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş,  otomobili ile M.Y’nin yönetimindeki motosiklete çarptı. Kaza sonrası motosikletin Güneş’e ait olduğunu ve bir gün önce çalındığı ortaya çıktı. Güneş, araç üzerinde yapılan değişiklikler sebebiyle tanıyamadığını dile getirdi.

Tavşanlı ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş’in hakimiyetindeki otomobil, M.Y’nin yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Kazada yaralanan M.Y, sağlık görevlilerince ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“KILIF GEÇİRİP BAZI YERLERİNİ SÖKMÜŞLER”

Kaza sonrası yapılan incelemede ise motosikletin, Süleyman Güneş’e ait olduğu ve 1 gün önce evinin önünden çalındığı tespit edildi. Motosikletin üzerinde değişiklikler yapıldığını belirten Güneş, “Motosikletim 1 gün önce evin önünden çalınmıştı. Çarpıştığımız motosikletin bana ait olduğunu öğrendim. Motosikletimi hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar. Üzerine kılıf geçirip, bazı yerlerini sökmüşler” dedi.

Kaza ve hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Sosyal medya ikiye bölündü: Sizce kim haklı?