KHK ile ihraç edilen polis memuru: O hukuk bir gün geri dönecek

Yayın tarihi: 21 Eylül 2021 Salı 3:54 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 12:32 pm

Akşener’e derdini anlatan KHK’lı bir polis memuru “O hukuk bir gün geri dönecek. Döndüğünde var ya onun hesabını soracağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşık 20 aydır yaptığı esnaf ziyaretlerini bugün İstanbul Çatalca’da sürdürdü. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Akşener’e, Çatalca ziyaretinde İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve partililer eşlik etti.

KHK’liden Akşener’e: Milletvekilinin yeğeni benden 150 bin lira istedi

“BEN 14 AY YASTIĞA OĞLUM DİYE SARILDIM”

Akşener’i esnaf ziyaretleri sırasında yoluna çıkan KHK ile ihraç edilmiş bir polis memuru, “KHK meselesini ne zaman dile getireceksiniz Allah aşkınıza” dedikten sonra, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben 1999 yılında Bank Asya hesabımdan dolayı ihraç olmuş bir polis memuruyum. Hakkâri’de görev yaptım. Van’da görev yaptım. Ben Van’da mukayyittim. Ben devletin kendi özel evraklarına bile kendi kalemimle imza atardım ki devletimin mürekkebi gitmesin diye. Ve ben 14 ay hapis yattım. Suçum 1999 yılındaki Banka Asya hesabım. İçeri girerken oğlum beş aylıktı. Şu an beş yaşında. Ben 14 ay yastığa ‘oğlum’ diye sarıldım. Benim ne suçum var? Ben hırsız değilim. Ben hırsızlık yapmadım. Ben rüşvet yemedim. Yeseydim benim Hakkâri’de, Çatalca’da dairem vardı, apartmanım vardı. KHK zulmünü dile getirmezseniz, hiçbir siyasi parti KHK zulmünü dile getirmezse ne seçimi kazanabilir ne de ülkeyi düze çıkartabilir. Çünkü KHK’lılar liyakatli insanlar. Lütfen bunu dile getirin.

Akşener’den Erdoğan’a tavsiye: İki uçağı satsalar birinci sınıf yurt yapabilirler

“ŞU AN SADECE CHP’LİLER DİLE GETİRİYOR”

Şu an sadece CHP dile getiriyor. Biz istiyoruz ki kadın eli değsin kadınlar vicdanlıdır. Bakın elim ayağıma, şu halime bakın, 5 yıldır ben bu haldeyim. Hırsızlık yapmadım ben. Rüşvet yemedim, haram yemedim, onca arkadaşım şehit oldu suçum bu mu? Paramparça oldu arkadaşlarım. Hendek operasyonlarında vardım. Suçum 1999 yılındaki Bank Asya hesabı. Devlet bana tuzak mı kurdu? Devletim bana tuzak kurmadı. Devleti ele geçirenler kurdular. O hukuk bir gün geri dönecek. Döndüğünde var ya onun hesabını soracağız biz. Bak elim ayağım titriyor. Benim ne suçum var. Ailem dağıldı, benim yuvam yıkıldı. KHK zulmünü dile getirin. Biz hırsızlık yapmadık. Rüşvet yemedik. Allah’ımıza hamdolsun. Dile getir Meral abla.”