‘Kestane balının diyarından’ gönderdiği selamla gündem olan Fehmi Pazarlı konuştu

Yayın tarihi: 3 Aralık 2021 Cuma 4:58 pm - Güncelleme: 3 Aralık 2021 Cuma 5:04 pm

“Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar” diyen Fehmi Pazarlı gündem olmasına ilişkin konuştu.

Geçtiğimiz günlerde ATV’de yayınlanan Esra Erol’un programına sarf ettiği sözleri gündem olan Fehmi Pazarlı, açıklamalarda bulundu. Pazarlı, aslında duygusal bir insan olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar” sözlerini tepki çekmek için sarf ettiğini söyledi.

TV100’ün haberine göre, Pazarlı, “Bu kadar gündem olacağını hiç beklemezdim. Beni üzen herkesin beni çok gamsız olarak algılaması. İnsanlar o lafları gamsızlık üzerinden kullandı. Oysa ben çok duygusalım. Bir film izlerken bile ya da küçücük bir söz üzerine oturup ağlarım” dedi.

“Sözleri köyün tanıtımı ya da reklam için söylemedim” diyen Pazarlı, “Programda bana atılan suçlamalar asılsızdı. Buna bir tepki olarak planlı şekilde söyledim. Bu kadar iddiaya yanıt vermektense böyle bir söz edeyim dedim. Sözlerin bu kadar meşhur olacağı aklımdan hiç geçmezdi” ifadelerini kullandı.