‘Kestane balı diyarından iyi günler 2…’

Yayın tarihi: 2 Aralık 2021 Perşembe 2:38 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 5:16 pm

‘Fulya İle Umudun Olsun’ programında bir baba ile oğlu arasında yaşanan ilginç diyalog sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Candaş Tolga Işık, diyalogu “Kestane balı diyarından iyi günler 2” notuyla paylaştı. 

Gündüz kuşağı programlarından ‘Fulya İle Umudun Olsun’ yine ilginç bir diyaloga sahne oldu. Programda fabrikada çalışan Ramazan isimli bir genç yabancı 4 çocuklu eşe karşı çıkan ailesinden dert yandı.

“BU MESLEĞİ BAYRAK İÇİN YAPIYORUM”

Sözleşmeli asker olmak isteyen genç, “Benim paraya ihtiyacım yok, ben bu mesleği parası için değil o yukarıdaki bayrak var ya bir onun için bir de Atam için yapıyorum onların ikisinin gururu bana yeter abla. O bayrak orada dalgalansın, hiçbir şerefsiz o bayrağı indirmesin diye ben yapıyorum abla” dedi.

“O ZAMAN NİYE 3 KEZ FİRAR ETTİN”

Gencin, bu sözlerine İzzet ismindeki babası askerliği hatırlatarak şu yanıtı verdi: “O bayrağı o kadar düşünüyordun da neden askerden 3 sefer firar ettin. Karakola ben elimle yakalattım’ yanıtı dikkat çekti.”

CANDAŞ TOLGA IŞIK PAYLAŞTI

Öte yandan Gazeteci Candaş Tolga Işık söz konusu videoyu kişisel Twitter hesabından paylaşarak, “Kestane balı diyarından iyi günler 2” notunu düştü.

Karısını aldattığı iddia edilen eşin Esra Erol’un programına telefonla bağlandığında “Öncelikle kestane balı diyarı Zonguldak’tan selamlar” cümlesiyle konuşmaya başladığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.