Kerem Aktürkoğlu yeni başkanı bekliyor!

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2022 Pazar 2:26 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2022 Pazar 2:26 pm

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Lyon başta olmak üzere gelecek teklifleri değerlendirmek istediği ve yeni başkanı beklediği ileri sürüldü.

Sezonun son maçını da asistle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, dün yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Yeni kontratını sezon ortasında imzalayan yıldız oyuncunun ‘Sevgili Galatasaray Ailem’ diyerek başladığı mesajı veda olarak görüldü. Perde arkasındaysa bir hazırlık bulunuyor. Bu paylaşımı 1 aydır yapmak isteyen Kerem, menajeriyle birlikte sezonun tamamlanmasını bekledi. Fatih Terim sonrasında etkisini artıran kriz ortamından bunalan genç oyuncu, yeni sezon için de takımda ışık göremiyor.

YENİ BAŞKANLA GÖRÜŞECEK

Kerem, Florya’da takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbette bu kriz ortamının yeni sezonda da devam edebileceğini dile getirirken, Avrupa ekiplerinin de teklifleri olması nedeniyle ayrılığın kıyısında dolaşmaya başladı. Lyon başta olmak üzere çok sayıda talibi bulunan milli oyuncu, bu teklifleri değerlendirme kararı alıp mesajını da paylaştı. 11 Haziran’da seçilecek yeni yönetim ile yapılacak görüşme sonrasında Kerem, Avrupa vizesini isteyecek ve transfer görüşmeleri başlayacak.

Kerem Aktürkoğlu’ndan ‘veda’ gibi paylaşım